Walnut Woods State Park Campground.

Na een redelijke nacht (wel koud) vanmorgen iets wat onthaast opgestaan. Ik heb nog geen water aan boord,  zodat ik me moest behelpen met wat water uit de fles. Iets als ontbijt was er ook niet dus maar snel weer de snelweg opgezocht. Na een uurtje ben ik er even afgegaan op een locatie waar een supermarkt was en een McD.  Eerst even brood gehaald voor de komende dagen en wat fruit en melk. In deze supermarkt was ook bier beschikbaar wat ongebruikelijk is, maar dat scheelt mij het zoeken naar een liquerstore.  Dus gelijk met een tray waterflesjes ook een doosje bier toegevoegd. Daarna ben ik koffie gaan drinken bij de M, waarbij ik mij gelijk realiseerde dat ik koffie vergeten was in te slaan. Met de Wifi bij de M even de post opgeschoond, en daarna maar weer op weg. Vlak voor DesMoines ging het lichtje aan: ik had de tank alweer leeggereden. Dus maar even bij de eerste gelegenheid de weg af om te tanken. Nou bleek daar ook een heel grote Wall Markt  te zijn, waar ik toch maar koffiefilters en koffie heb gehaald, aangevuld met wat magnetron maaltijden. Makkelijk en snel klaar.
De eerste zit er inmiddels  in; niet slecht.

Ik had de camping snel gevonden en mij geregistreerd. Wel electra beschikbaar maar verder nog geen sanitair en water: heel basic omdat het seisoen pas half april start.

image

Ik heb de hier uitgezette trail voor een deel gelopen maar omdat het begon te regenen en ik geen idee had hoe lang het nog was ben ik maar op mijn schreden teruggekeerd. Ook vandaag was het nog erg winderig maar wel minder dan gisteren. Prima reisdag. Na Illinois  en Iowa vandaag volgt morgen Nebraska.

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *