2 October: van Torri del Benaco in drie dagen naar huis

2 October was een geheel verregende dag. De geplande route langs de meren leverde alleen maar regenschermen en heel , heel veel tunnels. In het geheel niet de toeristische route die ik mij had voorgesteld. De hoge bergpassen leverden ook nog eens hevige windstoten op. Een gedenkwaardige dag, maar niet zo als ik mij had voorgesteld. Een fotolose dag. Uiteindelijk was ik na 500 km en 10 uur later in Malbun in Liechtenstein bij Vögeln Alpenhotel.

3 October was ook een regenachtige dag. De route van Malbun naar Bremm (aan de Moezel) in Duitsland ging langs Schloss Ligtenstein in het dorpje Ligtenstein (Duitsland). Tijdens het korte bezoek aan dit idillische kasteeltje was het gelukkig even droog.

Hotel Weinhaus Berg in Bremm was na ruim 600km de laatste pleisterplaats. 4 oktober de laatste etappe van bijna 400 km naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *