Maandag 17 november 2008

1e Etappe: Johannesburg – Ermelo.

Gisteren waren we vertrokken van Schiphol, uigezwaaid door Rosalinda en Ennis.

Vanmorgen zijn we afgehaald van het vliegveld van Johannesburg en naar het BOBO-depot gebracht. We hebben daar de rest van de schuld betaald; ruim 30.000 Rand, en de nieuwe camper geïnspecteerd. Er waren nogal wat beschadigingen ondanks dat de auto pas ruim 9000km heeft gelopen. Na het inpakken gelijk naar de SPAR gegaan voor boodschappen via de creditkaart: ruim 2500R. Daarna eerst 2x 3000R cash gehaald bij de ATM.

Onderweg ging een lampje (olie) knipperen. Omdat we het niet vertrouwden zijn we teruggereden naar het BOBO-depot, maar die hadden geen verklaring: oliepijl was goed. Omdat het een geel lampje was en geen rood moesten we het er maar mee doen. Elke keer na het starten en ook bij het werkelijk rijden ging de pieper en kwam het knipperende lampje weer terug met gelijktijdig het wegvallen van de dagteller met daarvoor in de plaats de melding HI+oliepijllampje.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

We hebben uiteindelijk vandaag 276 km op de dagteller gekregen tot bij de boerderij Oucamp tussen Ermelo en Middelburg. We moesten daarvoor nog wel even tanken: 650R (met fooi).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *