Streaky Beach

Om 8 uur vanmorgen was de receptie open en kon ik de borg terughalen voor de boomkey (pasje voor de slagbomen) en kon ik op weg. Ik had de route uitgestippeld als helemaal langs de kust in de verwachting dan ook regelmatig mooie doorkijkjes te vinden voor wat fraaie foto’s, maar dat viel vies tegen. Slechts op een paar hele kleine stukjes komt de weg in de buurt van de zee. Verder moet je steeds aparte weggetjes inslaan naar de kust veelal 4 tot 6 km heen en weer terug. Dat had ik al gauw gezien. Natuurlijk ben ik wel een keertje gestopt voor de inmiddels vertrouwde Long Black, vanmorgen met een stukje cheesecake.

 

image

Verder valt er vandaag niet veel anders te melden dan dat het weer warm aan het worden is. Vandaag 30 graden, en dat het landschap weinig indrukwekkend is met uitzondering van de spaarzame stukjes direct aan de kust.

image

image

Soms wordt zelfs een hooibaal interressant als het enigszins afwijkt van de eentonigheid.

image

image

Ik sta een nachtje op de lokale camping, maar daar is geen wifi. Daarvoor heb ik mij even ingeschreven bij de bibliotheek van de lokale school. Met een eigen (tijdelijke) pas kan je hier dan internetten. Ik ga zo op zoek naar wat te eten, want ze gaan hier wel zo sluiten.
Vanaf hier gaat het lastiger worden denk ik om contact te leggen. We gaan het ervaren.

2 antwoorden op “Streaky Beach”

  1. Hi there dad,

    Leuke foto’s mooi genomen, de hooibalen kunnen schitterende resultaten opleveren, ik ben benieuwd naar het eindresultaat als je weer in Nederland bent.
    Ik hoop dat je de outback niet nog veel saaier vind maar ik denk dat je daar nog minder afwisseling gaat krijgen als wat je nu hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *