Whyalla

Vanmorgen op tijd opgestaan dus was ik ruim op tijd bij de Sealink checkin balie. Het kantoortje was zelfs nog gesloten. Het bleek dat mijn horloge inmiddels alweer een halfuur voorliep. Die moet maar eens naar de horlogemaker terug. Maar ja beter te vroeg dan te laat.  Voor de rest een saaie tourdag zonder enige bijzonderheid ware het niet dat ik op de hyway bij Adelaide vreemde geluiden hoorde aan de rechterzijde: net of er op de bumper voor werd  geklopt. Bij de eerste de beste gelegenheid de auto aan de kant gezet ondanks dat ik al even niets meer hoorde. En wat bleek?

image

Ja mijn rechter knipperlicht is er gewoon uitgetrild/ gewaaid. Dat is wel lastig, maar geen reden lijkt mij om de reis te onderbreken om naar een garage te gaan. Ik gok er maar op dat ik zo Perth ook wel haal.
Ik had het idee om naar Iron Knob te gaan maar dat is Whyalla geworden.  Daarmee heb ik de eersye 70 km van morgen vast gehad. Ook nu nog is het erg winderig maar de temperatuur is iets beter. Met een goede 20 graden heb ik het wel ongeveer goed. Heel iets anders dan de 35 plus die ik drie dagen geleden nog had, maar beter dan op KI. Maar het zou hier ook warmer gaan worden. Naast de camping is een footballclub waar ik vanavond zou kunnen gaan eten. Ik krijg dan zelfs een gratis drankje. Anders moet ik een stukje lopen om naar een pub te gaan voor een pub-meal. Ik zie wel. Ik sta hier direct aan zee; lekker in de wind. Hoop dat ik het vanmacht niet al te koud krijg.

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *