Senyati Safari Camp – Nata Lodge

Donderdag 15 december 2011

Ik was al vroeg uit de veren om toch vanmorgen nog een gamedrive te doen door Chobe National Park. Ik was om 6.30 uur bij de poort die om 600 uur was geopend, dus lekker op tijd. Ik heb de rivierroute helemaal afgereden tot bij Ngoma / Muckenje, en daar de hoofdweg teruggenomen naar Kasane omdat er een beetje lucht in de banden moest. Ik heb in totaal over de ongeveer 200 km’s vijf en een half uur gedaan. De opbrengst vanmorgen was matig maar niet onaardig.

Vanaf Kasane bijna de hele weg tot Nata (300 km) regen gehad. Gecombineerd met nog grote stukken weg die nog niet zijn opgeknapt waardoor de weg niet meer zichtbaar is onder het water geen heel fijne rit. De auto krijgt ook steeds meer kuren, maar moet het toch nog maar even volhouden. Omdat gisteren het eten ook al in de regen moest plaatsvinden heb ik gekozen voor Nata Lodge waar we in het verleden al eens zijn geweest, maar die de laatste keer dat we hier waren niet beschikbaar was vanwege een grote brand die de lodge totaal had verwoest. Dus niet naar Nata Bird Sanctuary deze keer. Ik ga hier vanavond gewoon lekker uit eten. Er is een internet cafe, misschien kan ik een mailtje naar de kids weg krijgen. De moeite van het probere waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *