Nata Lodge – Khama Rhino Sanctuary

Vrijdag 16 december 2011

Vanmorgen was ik er vroeg uit want ik wilde nog even door het vogelreservaat. Ik stond om 6.30 uur voor de poort, maar er was helemaal niemand aanwezig. Dan maar gewoon door naar de eindbestemming van vandaag. In Papaye geprobeerd wat boodschappen te doen omdat ik onderweg mijn worstjes weer eens moest inleveren bij een hek met controle ter voorkoming van verspreiding van mond- en kwauwzeer. Discussieren helpt helemaal niet. In de Spar die ik bezocht was het armoe troef; 1 zakje kadetjes en geen vlees. Ik ben dan ook maar in Serowe weer naar een Spar gegaan, die veel beter was uitgerust, en daar ben ik geslaagd. Hopen maar dat ik het morgen niet weer ergens moet inleveren. Ik heb vanmiddag na aankomst in Khama Rhino Sactuary gelijk maar een drive door het park gemaakt. Met deze 4×4 was er nergens een probleem. Bovendien was het ook nog eens een gelukkige drive met zo’n 20 rhino’s, veel giraffen, kudu’s, warthogs en nog veel meer.

De dagteller staat op 467 km. Ik ben het eten nu aan het voorbereiden voordat het te donker wordt of weer gaat regenen, want ook vandaag is het niet droog gebleven.

Morgen de grens over naar Zuid-Afrika. Ik heb nu nog wel behoorlijk wat Pula over. Morgen benzine en dan de rest wisselen of gewoon bewaren voor een volgende keer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *