San Francisco

Hoewel ik al heel vroeg onderweg was was het toch ver over 9 uur dat ik de camper kon inleveren.

image

Alle toeleidende wegen (soms 7 rijbanen breed) stonden stil of hadden langzaam  rijdend verkeer. Na afhandeling van al het papierwerk ben ik naar de BART gebracht; het transportsysteem voor de Bay Area. Na wat orientatie een kaartje gekocht van San Leandro naar San Francisco. Na ongeveer een half uur stond ik wat verloren op Montgomery
Street,  maar had al snel de juiste richting gevonden naar het hotel. Het is maar een paar blokken lopen, maar dat bleken niet de makkelijkste. Echt ongelooflijk hoe stijl de wegen zijn. Ik was drijfnat toen ik de lobby binnenging van dit eenvoudige hotel met een grootse naam.

image

Na een douche heb ik vanmiddag nog de omgeving wat verkend en geprobeerd  wat info te verzamelen over de Muni (metro, bus, cablecar) wat niet echt is gelukt: nergens een kaart te krijgen. Ik  zie morgen wel weer.
Een paar locale bezienswaardigheden heb ik al opgepikt.

image

image

image

image

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *