Punda Maria Restcamp – Tsendze Rustic Campsite

Dinsdag 20 december 2011

De buren op de camping wilden blijkbaar zo vroeg mogelijk weg. Om 4.30 uur gaat de poort open, dus het lawaai van het inpakken maakte mij ook al vroeg wakker. Dus ik ook was net over 500 uur de poort uit. Ik heb rustig aan gereden. Het hoogtepunt tot nu toe was een grote groep Kaapse buffels, maar de filmpositie was verre van ideaal. Ik kwam min of meer toevallig terecht op het uitkijkpunt dat ik al eens met Ali had bezocht, en waar we over een flink deel van het park konden kijken: Dzundzwini Spring aan de S58. Omdat ik vroeg was had ik de gelegenheid om mijn privé moment daar te pakken. Ik ben erg tevreden met het plekje waar wat van de as van mijn meisje verenigd is met de afrikaanse grond. Ze rust daar prachtig.

Ik heb net ingechecked (1300 uur) in Mopani Restcamp voor Tsendze Ructic Camp, en ben er ook in geslaagd voor morgen een campingplaats in Satara restcamp te krijgen. Dit heeft twee voordelen t.o.v. de geplande twee nachten in Tsendze. 1. Ik hoef niet steeds rond Mopani te rijden, en 2. Overmorgen is de reis een heel stuk korter: zeker in tijd.

Vanmiddag nog een korte gamedrive gedaan zonder grote hoogtepunten. De auto staat met 233 km op de dagteller, het daktentje staat op, en de kooltjes gloeien. Het bier is koud. Ik ga eten en sluit de luiken op tijd. Morgen weer een dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *