Nwanedi Resort – Punda Maria restcamp

Maandag 19 december 2011

Ik heb vanmorgen nog een poging gedaan om de dam te bezoeken. Het pad, want meer was het niet, was zo slecht te berijden dat ik pijn in mijn buik kreeg en allemaal onprettige visioenen. Bij de eerste de beste gelegenheid dus maar rechtomkeerd gemaakt. Dus stond ik om 900 uur al bij de Pafuri Gate van Kruger National Park. De afstand naar Punda Maria heb ik op mijn dooie akkertje gedaan, en heb om 1300 uur ingechecked. Daarna maar even gedouched. Die deed het prima. Gelukkig maar na de slechte ervaring van gisteren.

Vanmiddag nog een loopje gedaan van 25 km. Ik begin wat vermoeid te worden: het boeit allemaal niet meer zo. Nog wel een flinke groep olifanten gezien met heel veel jong spul, maar tegen het licht in kon ik ze maar moeilijk in beeld krijgen. Dus vooral maar even gekeken. De dagteller staat op 222 km.

Ik heb ineens weer bereik met de telefoon, dus even de toestand naar het thuisfront gemeld. Maico was direkt ook terug binnen. Message dus overgekomen. Nu eten: weer spaggettie met een balletje uit blik. Daarna nog even lezen en dan gaan we na hopelijk een goede nachtrust morgen verder Kruger in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *