Letaba

Dinsdag 29 januari 2013

Even over 6 al weer onderweg. De keuze is routes is beperkt. Rondom Letaba is alleen maar lage bebossing: geen grote open vlaktes of bergen. Zelfs de olifanten zijn slecht te zien. De ochtendsafari startte goed maar daarna was het al heel gauw lauw. Na een aantal hyena’s vond ik een drietal cheetah’s die aardig in beeld kwamen.

Tussen de middag maar een tijdje het restcamp opgezocht om de batterijen op te laden, een kaartje te schrijven en wat brood te kopen. Gelijk maar weer getanked voor R800. Een liter kost bijna €1,25. Er ging deze keer zo’n 64 liter in. De middag safari was echt helemaal niet bijzonder. Veel tijd om na te denken en misschien daarom wel weinig gezien. Ik vind het jammer vandaag niet naar de verstrooiplaats te kunnen. Overmacht.

Ik moet nog steeds beslissen waar ik morgen nu heen ga. Ik heb geen idee of de overstroming ook gevolgen heeft voor de andere noordelijke bestemmingen. Morgen maar een besluit nemen. De keus is toch eerst naar Mapungubwe NP en Botswana of direkt naar de Kgalagadi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *