Khama Rhino Sanctuary – Okavanga River Lodge

Zondag 3 februari 2013.

De ochtend game-drive was kort want ik wilde vandaag naar de Magadikgadi pans: naar Xhumaga. Daar was ik al rond 12.00 uur. De “veerpont”zag er niet erg betrouwbaar uit, maar de voornaamste reden om er voor te kiezen toch maar door te rijden was dat de omgeving ook helemaal niet inspirerend was. Dus even aangezet en door gereden naar Maun om bij te tanken, boodschappen in te slaan en even te informeren of ik eventueel een vlucht kon maken over de Okavanga delta. De kosten zijn 2100 Pula + 60 Pula per persoon voor 1 uur vliegen, of 1700 Pula + 60 Pula pp voor 45 minuten. Met deze kennis toch maar weer de Okavanga River Lodge opgezocht. Ik denk dat ik hier straks maar eens uit eten ga. Dat heb ik wel vediend na deze lange etappe van 600km. Of ik morgen wel of niet ga vliegen beslis ik morgen (afhankelijk van het weer).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *