Khama Rhino Sanctuary

Zaterdag 2 februari 2013.

Vanmorgen en vanmiddag lekker door het park gereden. Weer veel eland antilopen gezien en natuurlijk ook weer een aantal neushoorns. Ik denk dat het er op de film wel redelijk uit zal zien. Over de foto’s ben ik minder zeker. Zeker met de verlengde telelens ziet het er niet scherp uit. Hopen maar dat er nog wat overblijven.

Ik heb de middag voor het grootste deel gebruikt om een plan te maken; ga ik naar het noorden of direct naar het zuiden. Uiteindelijk heb ik besloten toch maar richting de Okavanga delta te gaan om daar de wegen te verkennen. De noordelijke Kglagadi (deel Botswana) sla ik maar over.

Vandaag slechts 50 km toegevoegd aan het totaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *