Joshua Tree NP _ Point Mugu SP

Dinsdag 17 april 2018

Na een stevige rit (voor een groot deel) door de Los Angeles voorsteden zoals Hollywood kwam ik aan bij Point Mugu SP

Ik dacht daar de Sycamore Canyon Campground geboekt te hebben maar dat bleek de Thornhill Broome Campground te zijn zonder enige voorziening aan het strand parkeren. In de hoop nog een ranger aan te treffen heb ik toch maar geparkeerd en een begin gemaakt met het inpakken van de reistas.

Het zat mij toch niet lekker dus ben ik teruggegaan naar Sycamore Canyon. De host vond het geen enkel probleem aangezien er ruim voldoende plaatsen vrij waren om hier te staan voor de nacht ipv op het strand. De camper is uitgeveegd, de kastjes leeg gemaakt, dus de rest van de tijd nog wat gelezen als afsluiting van de laatste reisdag.

Morgen lever ik de camper in.

Eén antwoord op “Joshua Tree NP _ Point Mugu SP”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *