Point Mugu SP _ Los Angeles Venice Beach

Woensdag 18 april 2018

Vanmorgen na een tussenstop om zowel de benzine _ als de propaan tank af te vullen heb ik de camper ruim op tijd ingeleverd. Na het papierwerk over schade en extra miles (totaal 7283 mile = 11650 km) moest ik wachten tot het shuttlebusje naar het vliegveld gevuld was met andere gasten. Ik ben afgezet bij het hotel van een van de andere Huurders; dichterbij mijn eigen hotel (waar de shuttlebus niet heen ging) en dus goedkoper met de taxi dan van de luchthaven. Het hotel is wat minder dan verwacht maar goed genoeg.

Vanmiddag nog een mooi stukje langs het strand gelopen en natuurlijk de kanalen opgezocht.

De boulevard is een aaneenschakeling van tatoeshops, t_shirts, waarzegsters, maar ook skateboarders en work_outs.

Vanavond weer eens heerlijk gedineerd bij een Thai.

Eén antwoord op “Point Mugu SP _ Los Angeles Venice Beach”

  1. Venice Beach daar zijn Inge en ik ook eens geweest jaren geleden, hebben we een tatoeage laten maken met henna wel zo veilig. Ik vond het er geweldig. Volgens mij heb je weer een prachtige mooie reis gemaakt .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *