Anza_Borrego Desert State Park _ Joshua Tree NP

Maandag 16 april 2018

Tot mijn verwondering bracht het navigatiesysteem mij vanmorgen niet naar de zuidzijde zoals ik had verwacht (en gepland met Google) maar naar de noordzijde. Hoewel er iets bekends was was ik toch even gedesoriënteerd. Waarschijnlijk heeft het iets te maken gehad met de lange en langdurige file die ik vandaag had over een mile of 20. Moet je je voorstellen midden in de woestijn bij Palm Springs. Als ik de afslag naar hwy 10 had gehad was de dag anders verlopen. Ik heb vandaag wel onderweg hele grote boomkwekerijen gezien van de Californische fan palm; vele vierkante km’s. Blijkbaar gekweekt een gewild object. Ik heb de middag doorgebracht met het mooiste deel van Joshua Tree NP door te rijden en wat foto’s te maken.

Ik sta vanavond in Indian Cove Campground aan de noordzijde van het park. (geen verbinding met de wegen in het park) Een prachtige plek tussen de rotsformaties.

Eén antwoord op “Anza_Borrego Desert State Park _ Joshua Tree NP”

  1. Wat een prachtige plek om de nacht Door te brengen. En een heel bijzonder park . Slaap lekker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *