Witsand Nature reserve – Twee Rivieren Restcamp

Zondag 27 november 2011

Vandaag staat de etappe naar Kgalagadi Transfrontier Park (ook wel Kalahar genoemd) in de planning. Ik heb s’morgens nog wat foto’s gemaakt bij de birdshide van Witsand NR. Helaas ben ik daar het UV filter en de beschermkap van de video camera krijt geraakt door onzorgvuldigheid.

Omdat het zondag is kon ik in Uppington geen verrijker aanschaffen, maar gelukkig lukte dat wel in Twee Rivieren restcamp. Die gaat zeker van pas komen. De weg waarvan in het verleden steeds werd gewaarschuwd als zijnde erg slecht is geheel vernieuwd en was werkelijk uitstekend. Ik was dan ook redelijk op tijd in het park. Met het registratieformulier van de wildcard, alle auto-papieren en natuurlijk de booking kon ik drie loketten af. Park, Police en customs voor de Zuid-Afrika kant. Bij Mata-Mata komen de Namibische formaliteiten nog. Ik ben nog even snel het park ingeweest, en de eerste gemsbokken gezien waar dit park bekend om staat. Dagteller 590 km.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *