Sydney

Ik ben vanmorgen mooi op tijd aangekomen op Sydney airport, maar vervolgens meer tijd verloren dan nodig was omdat het paspoort vandaag niet uitgelezen kon worden. Nadat ik de shuttledienst gebeld had duurde het nog ongeveer een half uur voordat  er een busje kwam. Mijn beeld van de luchthaven moet ik wel negatief bijstellen. Het ziet er allemaal erg verlopen uit.

image

image

De rit naar het hotel nam vervolgens nog ruim 1,5 uur in beslag doordat er nog mensen werden opgehaald  bij de Domestic Terminal.
De kamer was nog niet gereed dus maar even een kopje koffie gaan halen bij de werf. De bagage kon ik wel even opslaan. Om 1100 uur stond ik onder de douche, en om 1200 uur ging ik op pad.
Via  de botanische tuin ben ik naar Mrs. Macquaries Point gelopen waar je een prachtig uitzicht heb op het Opera huis en de Harbour Bridge.

image

Daarna ben ik langs  de Farm Cove zoals het watergedeelte daar heet naar het Opera House gelopen.

image

image

Hier vandaan is het niet ver naar de werven waar de ferry’s vertrekken. In een opwelling heb ik de ferry genomen naar Tarongo Zoo waar ik de rest van de middag heb doorgebracht.

Om 1700 gaat de tuin dicht en ben ik met de ferry teruggegaan.

image

image

Nadat ik weer  via de botanische tuin naar het hotel was gelopen had ik zo’n pijn in mijn voeten dat ik er maar van afgezien heb nog uit eten te gaan.  Ik ga er vroeg in om wat slaap in te halen.

3 antwoorden op “Sydney”

 1. Hi pap,

  Dat zal een flinke wandeling zijn geweest! Mooi dat je in ieder geval de highlights hebt gezien van deze stad. Wel jammer dat de heenweg niet zo soepel verliep als dat je had gehoopt. Veel reisplezier nog met wat meer voorspoed!

  Groetjes,
  Maico

 2. Hoi Anne,

  Hoe was je eerste ontmoeting met de Koala’s in the Zoo?? Schattig he?
  Veel plezier nog bij de rest van de trip, ben benieuwd wat je allemaal nog meer
  gaat doen en zien en wat je ervan vindt…

  Groetjes,

  Bianca

 3. He Anne log net pas in, vakantie zonder internet. ga snel lezen.
  Fijn dat je het allemaal nog gered hebt. hoop dat je een mooie reis hebt.
  groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *