Popa Falls

Disdag 14 maart 2017.

Vanmorgen weer om 7.00 uur op weg naar Popa Falls. Ik heb geen ochtenddrive meer gedaan en op weg naar de poort van Etosha ben ik ook niets tegengekomen. De etappe van vandaag van 630km ging over uitstekende wegen met slechts hier en daar een pothole, zodat het merendeel 120km per uur gereden kon worden. Het gas moest alleen diverse keren terug bij weer eens een tropische regenbui. Het zicht is dan minder dan 100 meter,  en de weg wordt wat gladder. Met een stopje voor koffie bij een benzine pomp en een bij een Spar voor de aanvulling van de melkproducten was ik rond half drie op bestemming. Daar wachtte mij een flinke verrassing de oude camping was ingeruild voor chalets, en waar het washok en de toiletten waren is nu een prachtig restaurant verrezen, en een piepklein 4meter zwembad. 

Ook de oude trail via plankiers naar de rivier is er niet meer. Hier voor in de plaats is een stevige stalen steiger gekomen die naar een aantal nog luxere accomodaties gaat aan de rivier. Het oude zandpad dat uitkwam bij de rivier is verbreed en komt uit bij een bar aan het water en een steiger met daaraan twee toerboten. 

Tot zover de nostalgie. De nieuwe campsites zijn hoger gelegen en ruim bemeten met goede wasgelegenheid. De upgrade is zeker geslaagd. Wat nog ontbreekt is wifi beschikbaarheid voor de gasten.

Ik eet vanavond maar eens buiten de camping.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *