Perth 2

Ik heb de beschikbare tijd vanmiddag toch nog goed besteed. Het voorgenomen bezoek aan de Bell tower  heb ik maar niet meer gedaan. De attractie sluit al om 1600 uur en voordat ik daar zou kunnen zijn was het half vier. Ik ben dus maar naar Kings Park gegaan waar een magnifieke botanische tuin is aangelegd. Een paar voorbeelden.

image

image

image

image

image

Ik heb daar nog bijna drie uur rondgelopen ondanks de sporadische regen en aardig wat km’s gemaakt.

image

image

Toen begon het teveel te schemeren. Ik heb daarna heerlijk gegeten bij een Indiaas restaurant.

image

Ik ga er vroeg in want de wekker gaat morgen ook heel vroeg.

Eén antwoord op “Perth 2”

  1. Wauw, die eerste foto van die bloemen in de botanische tuin is erg mooi voor thuis aan de wand… (die rood met witte bloemen!)
    Dat wordt toch nog maar weer een Xpozer bij bestellen??

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *