Okaukuejo Restcamp – Kalahari Anib Lodge

Dinsdag 12 februari 2013

Het was vannacht erg onrustig: zwaar onweer, veel wind en donder, maar gelukkig weinig regen. Ik was op tijd onderweg maar toch pas om 1600 uur (na 730 km) bij de kalahari Anib Lodge: een voor mij inmiddels bekende locatie met veel privacy op de campingplek. Ik heb de auto van binnen en ook alle eigendommen geprobeerd een beetje te reinigen. Het was allemaal ongelooflijk stoffig na de route door Etosha National Park. Minuscule kleideeltjes maken het erg onaangenaam, en ik ben daar tot 1830 uur mee bezig geweest. Ondertussen een paar pilsjes gedronken en twee keer onder de douche gestaan om het zweet weg te spoelen. Het was vandaag weer onaangenaam heet, en als de airco het niet doet is de afgelegde weg een hele beproeving. Ik trakteer mijzelf vanavond (20.00 uur) op een 4 gangen diner in de lodge (kosten N$240). Samen met de kosten voor de campsite van N$150 en de drankjes ben ik dan ook weer door het contante geld heen. (Gelukkig kon ik vanmiddag nog ergens N$500 pinnen). Morgen naar Mata-Mata.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *