Kalahari Anib Lodge – Mata-Mata Restcamp

Woensdag 13 februari 2013.

Het stukje van de Anib lodge naar Mata-Mata vergt toch nog wel wat tijd. In Stampriet de tank maar eens gevuld met het allerlaaste geld. Bij de grens moest ik het hout dat ik had gekocht voor de braai inleveren. Volgens de agent was dit noodzakelijk i.v.m. ziektes. Ik geloof het nog steeds niet, maar voor een paar euro ga je geen ruzie maken met de wet vertegenwoordigers.

Ik heb de middag deel lezend doorgebracht en daarna nog een korte avondrit gemaakt met wat giraffes en een leeuw wat verder op onderweg. Terwijl ik mijn potje soep aan het maken was kwamen 3 leeuwinnen langs bij de campsite en daarmee werd de dag ook afgesloten. Omdat ik het boek inmiddels uit heb ben ik er redelijk op tijd ingegaan.

Toch vandaag nog 370 kilometers afgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *