Okaukuejo Restcamp

Dinsdag 6 december 2011

Een heel rare dag. Vanmorgen goot het nog steeds en dat had het ook bijna de gehele dag gedaan. Ik ben in de slaapzak gebleven tot ongeveer 8 uur. Toen snel even er uit gegaan om een boek te pakken, en er snel weer in gekropen. Het ontbijt van zemelen met melk er snel even tussendoor gemaakt. Om 1200 uur werd het wat droger, en heb ik toch maar de stap gemaakt om de tent in te pakken en te gaan rijden. Eerst ben ik naar de benzinepomp geweest en gevraagd of ze mijn lekke band konden repareren. Helaas zat er een te grote scheur in, dus die band is afgeschreven. Ik heb nog één reserveband over; die hangt onder de auto, dus moeilijk toegankelijk. Hopen maar dat die niet nodig is.

Vanmiddag is het lekker opgeknapt en heb ik nog tot ongeveer 17.30 uur wat rondgereden. Toen bij aankomst op de campsite even gedouched omdat ik dat vanmorgen heb overgeslagen, en de braai aangestoken en macroni gekookt. Met wat yoghurt als toetje was het weer ruim voldoende. Deze dag een bescheiden 150 km toegevoegd aan het totaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *