Nossob Restcamp – Mata-Mata Restcamp

Donderdag 1 december 2011.

Ook vandaag weer een mooi stukje gereden van 230 km. Ook nu was het suk van Nossob tot aan de aansluiting met de weg naar Twee Rivieren Restcamp/Mata-Mata Restcamp niet erg inspirerend. Geen hoogtepunten.

Maar dan het stukje naar Mata-mata zelf!. Eindelijk was er het geluk: een female cheetah met 4 jongen aan de maaltijd. Zo goed en zo kwaad als het ging (verkeerde kant van de auto) één en ander op de plaat vastgelegd (of op de chip?).

Op het vervolg traject waren er dan ook giraffes te zien in de woestijn. Tijdens de avonddrive heb ik ook nog eens twee keer leeuwen gezien. Bij de eerste waterhole 1 mannetje met 3 vrouwtjes, en bij de volgende waterhole 1 solitair mannetje. Maar beide keren niet zo inspirerend tenminste als je niet graag zelf de hele dag wilt slapen.

Als diner de laatste 6 eieren gekookt, maar later toch maar weggegooid: ik had er een slecht gevoel bij omdat ze allemaal waren blijven drijven en het eigeel week bleef. Dus maar wat minnestronensoep gemaakt en de laatste twee worstjes op de braai gelegd. Ik denk dat ik wel wat afval deze vakantie ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *