New York 2

Ik heb mezelf vanmorgen de tijd gegund. Ik heb een ontbijt genomen in het hotel; prijzig maar wel voldoende voor de dag. Daarna ben ik gaan wandelen in Centraal Park. Na een uurtje ben ik toch maar terug gegaan naar het hotel om me wat minder warm te kleden. Het was heerlijk weer met zo’n 15 graden. Daarna nog maar een keer het park ingegaan. Het is best een stevige wandeling van zuid naar noord en terug. Ik deed er een paar uur over.

Daarna moesten de voetjes even anderhalf uur omhoog voordat ik de middag verder kon gebruiken om richting Times Square te wandelen. Na een bezoek aan de rode trappen heb ik het Rockenfeller Center opgezocht voor een bezoek aan “the Rock”.  Vanaf de 67e verdieping heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. Je kunt nog twee verdiepingen  hoger met roltrap en trap.

Na flink wat foto’s en wat film, was het tijd voor de terugtocht. Aan de voet van de toren nog even bij de schaatsbaan gekeken. Ik vond het wat tegenvallen maar er was best veel belangstelling  voor. Op weg naar het hotel kwam ik nog een leuk Italiaans tentje tegen waar ik tegen New York  prijzen een heerlijk Osso Buco heb gegeten,  nu nog even in bed dit berichtje klaar maken onder het genot van een lokaal biertje “Broncks” (6.2%).
Ik dacht de foto’s uit de camera te kunnen gebruiken, maar het lukt niet om ze van Raw om te zetten. Ik zal vanaf morgen weer een extra JPEG maken in de camera.
Dat zal de boel wat opvrolijken.

Eén antwoord op “New York 2”

  1. Zo zo pap, dat gaat al weer goed. Gewoon heel Central Park doorgelopen! Wat is de volgende uitdaging? Van het zuidelijkste puntje (opstap voor de boot naar de dame) naar Central Park lopen? Vonden wij ook erg uitputtend maar wel de moeite waard. Kom je ook nog langs de Flat iron building :-), of neem toch de metro maar dat gaat sneller en heb je meer tijd voor een mooie foto :-).

    Veel plezier nog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *