Namutoni – Halali (Etosha NP)

Donderdag 8 maart 2007

Weer verslapen!! Het wekkertje deed niet wat er van verwacht wordt. Desalniettemin om 8.30 uur op stap en gelijk buiten de poort krijgen we aanwijzingen voor twee leeuwen vlak bij de camping. En ja hoor, gelukkig treffen we meneer aan. In de ochtend ontmoeten we nog een neushoorn van formaat en als we een tweede zien ontspint zich een mooi tafereeltje. Ineens gaat de neushoorn in een korte aanval. Ali ziet door de kijker dat hij een leeuw/leeuwen verjaagd. Als de neushoorn weg is komen de leeuwen terug. Op de film is het waarschijnlijk niet goed te zien, maar we zien tenminste vier grote leeuwinnen en een zelfde aantal welpjes.

Helaas geen olifanten vandaag, maar we prijzen ons zelf wel gelukkig met de dag die ook giraffen en struisvogels bracht.

We waren om 15.30 al in Halali, maar we gaan niet meer op pad. Genoeg is genoeg. Morgen blijven we op deze camping en doen een safari in de buurt. Daarna naar het laatste kamp in Etosha. Vanavond gaan we verder met de planning van de rest van de reis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *