Rustdag in Namutoni Resort

Woensdag 7 maart 2007.

Laat, heel laat, opgestaan voor ons doen. Pas om 10.00 uur waren de opstartactiviteiten achter de rug en dus hebben we nog maar een nacht op deze rustplaats bijgeboekt. Het is een mooie dag geweest met veel zon, hoge temperaturen (35 graden), maar hij is afgesloten met een geweldig onweer, waardoor alle stroomvoorziening is uitgevallen. De kassa en de verlichting in de supermarkt als ook de koeling en airco doen het niet. Gisteren was er ook even een stroomuitval maar wat later kwam de stroom weer terug. We wachten nu maar af.

Vandaag vooral veel gemsbokken, zebra’s en giraffen gezien, maar ook een aantal olifanten en ook weer zadeldek jackhalzen, maar nu in hun natuurlijke omgeving. Daaraan nog toe te voegen vele soorten vogels zoals de Kori Bustard en de Blue Crane en de bekende Gehelmde Guinea fowl (of te wel Parelhoenders).

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Een geslaagde dag, waar over een kleine schaduw ligt, omdat Ali het fototoestel maar niet goed ingesteld krijgt, waardoor veel waardevolle momenten niet konden worden vereeuwigd. Straks komt het instructieboekje weer op tafel en begint het experimenteren weer.

Wat overigens wel opvalt is dat er nergens tot nu toe ook maar enige activiteit te bespeuren is als het gaat om verkoop van foto artikelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *