Kangaroo Island

Nadat ik gisteren het bericht verstuurd had bij het informatiecentrum ben ik via twee outlook points naar de Mc Kenzie Falls gegaan. Voor elk van de locaties moest ik de nodige meters afleggen zodat ik gisteren mijn dagelijkse doelstelling wel 5x heb gehaald (en ja dat is behoorlijk veel km’s).  Om een indruk te krijgen nog een beeldje.

image

image

image

De camping is mooi aangelegd maar heeft alleen een toilet als voorziening. Lekker basic dat vind ik altijd wel leuk.

image

Bij het verlaten van de Grampions in de wat ik dacht vroege uurtjes heb ik een aantal keren Walibi’s of Kangaroes gezien. Vandaag waren de levende exemplaren in de meerderheid. En zo hoort het natuurlijk altijd te zijn. Het was aardig aanpoten vandaag mede omdat gisteren de klok blijkbaar een uurtje naar voren is gezet, om nog op een redelijke tijd een veerboot te kunnen halen zodat ik op KI (Kangaroo Island) nog tijd heb om een overnachtingsplek te zoeken. Dat is gelukt. Ik heb de veerboot van 1530 uur gehaald.

image

Vervolgens heb ik de 150 km nog gemaakt maar de westkant om morgen in stapjes terug te kunnen gaan. Ik heb voor een gewone camping gekozen voor warm water uit een douche maar dat viel behoorlijk tegen. (Western KI caravan park scoort geen voldoende  wat voorzieningen betreft.) Wel is hier een korte wandeling uitgezet waarbij ik veel walibi’s heb gezien.


Morgen Flinders Range.

Eén antwoord op “Kangaroo Island”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *