Johannesberg – Barbespan Nature Reserve

Vrijdag 25 november 2011.

Op het vliegveld moest ik even navragen door wie en wanneer ik werd afgehaald omdat ik geen bordje zag. Het bleek dat een oudere man van Bushlore (de auto verhuurder) degenen was die op mij stond te wachten. Ik had mijn naam verwacht als zoekfunctie, niet de naam van de firma. Ma een paar telefoontjes werd het duidelijk. Ik ben aardig ingewijd in de auto (maar niet alles is even goed blijven hangen ben ik bang), en met wat korte aanwijzingen ging het op weg naar Barbespan Nature Reserve. Onderweg heb ik nog wat boodschappen gedaan en geld uit de muur gehaald. Het maximum was slechts R200. Ik heb ook gelijk de tank maar aangevuld. Daar ging toch mooi 135 liter in; dus ik had hem al bijna leeggereden.

Bij Barbespan aangekomen bleek er een groot feest aan de gang te zijn met veel muziek op twee draailocaties. De beheerder vertelde mij dat hij sávonds wel langs zou komen voor het campinggeld, maar die heb ik niet meer gezien. Ik was de enige op de camping en was er vroeg in gedoken omdat ik toch wel erg moe was na de vliegreis en alle nieuwe indrukken. De eerste etappe was 332 km.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *