Halali Restcamp – Manutoni Restcamp

Donderdag8 december 2011

Nog steeds zijn de wegen moeilijk berijdbaar: overal nog grote en soms ook diepe plassen. Ik rij maar maximaal voorzichtig, want ik wil niet nog een band verspelen.. Wat zal ik zeggen: ook vandaag weer geen olifanten. Dat is voor Etosha National Park toch wel opmerkelijk, maar onderweg vroeg iemand mij of ik olifanten had gezien, want hij was ook al de hele dag op zoek en niet geslaagd.

Gelukkig waren er toch wel een paar mooie momenten. Eerst de Kudu’s; een vijftal maar wel allemaal vrouwtjes. Verder vandaag dan echt een poesje gezien. Thuis de foto’s maar eens bekijken. Deze was wel de helft kleiner dan degene die ik eerder zag.

Vandaag ook een aantal keren wrattezwijnen (Pumba;))gezien. Vanmiddag bij de Fisher Pan zeker tussen de vijftig en honderd giraffen gezien. Geweldig om naar te kijken. Een flink aantal paden blijkt te zijn afgesloten; waarschijnlijk te slecht om te berijden. Toch weer ruim 200 km afgelgd vandaag. Morgen misschien nog een kort rondje en dan op weg naar Tsumkwe bij de grens met Botswana. Die keus maak ik morgenochtend pas definitief.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *