Grand Canyon 2

Ik had vooraf een ander beeld van Grand Canyon Village wat betreft mogelijkheden. Ik heb nergens wifi mogelijkheden bespeurd, en zoals gisteren al geconstateerd is er hier op het campinggedeelte helemaal geen enkel bereik (met mijn telefoon). Ik heb de dag gevuld met het verkennen van de West Rim Route naar Hermits Hut, waar alleen shuttlebussen mogen komen. Prachtige vergezichten onder een bewolkte lucht met af en toe dreigende sneeuwbuien afgewisseld met wat zonnige momenten. Het is nog steeds koud. Het gaat vannacht weer 9 graden vriezen volgens de voorspellingen.
Vanmiddag bij het Visiter Center nog een 20 minuten durende film over het ontstaan bekeken. Prachtige beelden, waarbij de volgende impressie van de dag in het niet valt.

image

image

image

image

Eén antwoord op “Grand Canyon 2”

  1. Ziet er allemaal weer prachtig uit!!!! Ik zit weer heerlijk te verzuchten en weg te dromen bij al die mooie plaatjes van die fantastische vergezichten. Wat is West Amerika toch prachtig. Zo te lezen verwonder jij je ook over al het moois en de afwisseling. Fijn om te lezen dat je het naar je zin hebt ondanks het weer. Maar ik moet zeggen dat de foto’s er bijzonder zonnig uit zien. En de wolken icm bleu sky’s en het rood van de canyons, arches en bergen maken schitterende plaatjes! Vooral die van grand canyon tussen die boomstammen door. Mooi! En het heeft ook wel weer wat zo’n frisse neus halen en dan lekker met een paar handschoenen daar gekocht als ‘souvenir’ met een warme chocomelk het natuurschoon bewonderen 😉 (doet me denken aan Maico en ik op ‘zomervakantie’ in Yellowstone). Heel veel plezier nog en ik kijk uit naar de rest van je avonturen! (Heb je nog de indrukwekkende helicopter tour gedaan over the grand canyon??). Groeten, Bianca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *