Snow Valley SP – Death Valley NP

Vrijdag 6 april 2018

Eerder dan gebruikelijk opgestaan want er was vandaag 500 km te overbruggen tot Death Valley NP

De route gaat via Las Vegas maar de Hwy was redelijk rustig. Net na Las Vegas vond ik nog een M voordat het grote niets begon, waar ik het bericht van gisteren nog verstuurd kreeg en waar ik een half uurtje genomen heb om de mailbox met paasaanbiedingen op te schonen. De route ging door 4 van de Staten; Utah, Arizona, Nevada en Californië en ging ook de laatste tijdsgrens over. De klok kon weer een uurtje terug.

Ik was blindelings naar Stovepipe Wells gereden maar had al bij Furnace Creek kunnen stoppen want daar was de camping geboekt. Foutje in mijn administratie. 

Ik was om half zes lokale tijd op de camping na een reisdag van bijna 11 uur. De generator mocht tot zeven uur draaien zodat de camper nog wat kon afkoelen. In Las Vegas was het 30 graden; hier nog een paar graden erbij. Weinig foto’s gemaakt ; de meeste van de werkelijk fenomenale kleuren bij zonsondergang 🌇 rond zeven uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *