Voorbereidingen zijn gestart

Nadat ik via Internet weer een relocation mogelijkheid gevonden had voor een camper, maar ditmaal in Australië, en de vluchten van en naar de start en eindpunten van de camperreisen, want het zijn er twee geworden, geregeld waren, werd het tijd om hotels te regelen en de totale afstand op te knippen in behapbare brokken. Ik moet erkennen dat dat nog niet meevalt als je onderweg nog zoveel moois kunt tegenkomen. Eigenlijk heb ik minstens 4 weken meer nodig dan de vier die ik beschikbaar heb. Dus keuzes maken is nodig.

image

image

Het reisschema is dus nog helemaal concept ( zoals gebruikelijk bij mij), maar heeft wel meer dwangpunten dan gebruikelijk omdat ik een tussentijdse vlucht moet maken om det tweede camper op te halen.
In hoofdlijnen gaat de eerste trip vanuit Sydney via de Blue Mountain richting Melbourne (waar ik langskomen maar niet bezoek), om langs de kust uiteindelijk in Perth uit te komen waar ik de campervan inlever en het vliegtuig neem naar Darwin. Hier pick ik een  grotere camper op voor de trip naar Adelaide.  Onderweg neem ik de gelegenheid te baat voor een flitsbezoek aan Kakadu NP om vervolgens via de Stewart HWY naar Alice  Springs te gaan. Daarna een flitsbezoek aan Uluru (Ayers Rock) en verder naar Adelaide.  Ik verwacht ongeveer 9000 km te maken door een ongetwijfeld verbijsterend mooi, maar veelal onbewoond, landschap. Ik kijk er al naar uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *