Voorbereidingen voor de roadtrip in Amerika gestart.

Vandaag staat in het teken van de voorbereidingen  van de vakantie. Altijd lastig om een keus te maken wat wel en wat niet mee gaat. Het toegestane gewicht voor de hand- en ruimbagage vraagt om zo’n afweging. Het meeste gewicht voor de handbagage is natuurlijk de foto en film apparatuur, die ik niet aan de ruimbagage durf toe te vertrouwen.

image

Net als alle andere keren zal het wel lukken.
Braitlin gaat logeren, dus die krijgt haar mand met schone gewassen kleden straks mee. Ook de voorraad koekjes gaat mee zodat ze nog eens uit kan delen aan haar vriendinnetjes. Ze voelt wel aan dat er wat staat te gebeuren want ze is sinds gisteren wat onrustig.
Alle reisbescheiden zijn gekopieerd en opgeslagen. Digitale boeken en muziek maken het compleet.
Veel meer is er nu niet meer te doen, anders dan een keus te maken uit de kledingkast voor de te verwachten winterse omstandigheden, maar ook voor de warmte van Death Valley.
Morgen  naar New York, waar ik nog niet eerder was. Ik kijk er al naar uit.

Eén antwoord op “Voorbereidingen voor de roadtrip in Amerika gestart.”

 1. Hoi Anne,
  Hoe was de vlucht? Geen jetlag?
  We zitten met smart te wachten op je eerste indruk van New York en de eerste foto’s! 🙂
  Gister nog de zaterdagavond levendigheid in Central Park bekeken? Ik bedenk me dat het wellicht nu daar nog te fris voor is natuurlijk. Bij ons zaten ze met picknick kleden in het park, maar dat was dan ook eind augustus met iets andere temperaturen. Zal nu wel rustig zijn nog.
  Ik zie in elk geval dat het qua temperatuur wel beter is in New York dan hier in Nederland, ik zie dat je vandaag 16 graden gaat krijgen volgens internet!? (vraag me af of dat wel klopt) en volgens de weerberichten krijg je maandag regen dus dat zal je museum dag wel worden 🙂
  Veel plezier! Maar dat komt vast goed!
  Groeten,
  Bianca

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *