Saint Bernard SP _ Sea Rim State Park

Woensdag 21 maart 2018

Vanmorgen weer redelijk op tijd vertrokken. Bleek dat de Garmin een veerboot had bedacht in de route bij New Orleans, maar dat heb ik maar niet gegokt, dus rechtsomkeert en dan maar weer omrijden. Ik kwam door de wijk aangrenzend aan het hooggeprezen French Quarters maar daar zie je wel hetzelfde soort huisjes maar dan in de verwaarloosde staat. De gehele route vandaag was over de Interstate 10 West. Niet prettig gereden maar de enigste manier om km’s te maken. Onderweg opnieuw geprobeerd om WordPress aan de praat te krijgen maar weer zonder resultaat. Naast een bezoekje aan het informatiepunt van de volgende staat, benzine en koffie vandaag ook wat boodschappen gedaan: sandalen, petje, zonnebrand en muggenspray, want die heb je wel nodig.

Ik was toch mooi op tijd op het park waarvan de verwachting niet erg hoog gespannen was aangezien de weg door het haven en industrie gebied gaat van Port Arthur. De weg gaat over geweldig hoge en stijle bruggen en daar zie ik steeds weer tegenop; letterlijk en figuurlijk. Even langs de Golf van Mexico gewandeld voor een eerste indruk.

Vervolgens de trail gedaan door het brakke moeras voor een paar mooie foto’s.

De dag sloot af met een mooie zonsondergang.

Eén antwoord op “Saint Bernard SP _ Sea Rim State Park”

  1. Hi Pap, leuke verhalen hoor . Ik hoop dat je nog wat moois gaat zien onderweg.

    WordPress doet het nog goed maar de foto’s komen niet over omdat ze op volle grote geupload worden. Dat kan een website niet aan en zeker deze website niet.

    Gr, Maico

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *