Roadtrip Etappe 8: Crocodile Bridge naar Skukuza

Vrijdag 23 januari 2015,

Het wordt al vroeg dag. Toch was ik niet al te vroeg bij de poort. Om 5.30 uur verliet ik Crocodile Bridge voor een kriskras route naar Skukuza. Eerst richting Berg en Dal om daarna om te buigen naar Lower Sabie. Vooral de laatste bestemming was mij vorige keren positief opgevallen. Na alle omzwervingen was ik daar om 1400 uur.

Etappe 8 - Route van Crocodile naar Skukuza via Lower-Sabie
Etappe 8 – Route van Crocodile naar Skukuza via Lower-Sabie

Kruger sun-up

Kruger sun-up

Zebra, Krruger, South-Africa
Zebra, Krruger, South-Africa
Helmeted Guineafowl, Kruger, South-Africa
Helmeted Guineafowl, Kruger, South-Africa
Burchell's Starling, Kruger, South-Africa
Burchell’s Starling, Kruger, South-Africa
Banded Mongoose, Kruger, South-Africa
Banded Mongoose, Kruger, South-Africa

Ik heb daar maar een patatje genomen en een vruchtenshake. Dat ontslaat mij gelijk van de noodzaak om vanavond nog te koken. Ik had wat worstjes uit de supermarkt gehaald en worstenbroodjes. Ik heb er vanavond toch maar  twee klaar gemaakt. Veel te pittig voor mijn smaak (Russian style). De rest heb ik gelijk weggegooid. Ik heb wat kaarten gekocht voor de jongens en M&B, maar het blijkt dat de telefoon helemaal geen adresgegevens bevat, en mijn geheugen laat mij in de steek. Dat wordt thuis uitreiken, ondanks dat ik wel van thuis al Afrikaanse postzegels had meegenomen. Het is niet anders. Leerpuntje voor mij. Er is hier nog nergens Wifi, dus deze blogsposts staan allemaal on hold.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *