Roadtrip Etappe 22 van Swakopmund naar Sossusvlei

Maandag, 9 februari 2015.

Deze dagtrip heeft zeker in het begin veel van hetzelfde als gisteren.  Een kale vlakte met weinig bewoners. Hier en daar een gemsbok of een ostrich.  Twee moeilijke passen die alle aandacht verdienen. Ik merk wel dat ik voorzichtiger en misschien zelfs wel een beetje angstiger rijdt dan voorheen. Ik denk dat het moet slijten.

image

Ik ben wat later vertrokken, omdat ik het wachtwoord achterhaald had en nog wat berichten heb geprobeerd te verzenden. Dat leek uitstekend te gaan, totdat ik de site bezocht om naar het resultaat te kijken. Toen bleek dat veel berichten alleen over gekomen waren met de titel, maar zonder tekst en foto’s. Super frustrerend!  Ik heb vandaag een eerste herstelpoging gedaan op het tablet, waar ook alles is gewist. Dit moet toch een systeemfout zijn. Het vervelende is dat ik van de laatste week geen aparte aantekeningen heb gemaakt anders dan dag route en aantal gereden km’s.
Ik had ook veel moeite gedaan bij de foto’s de juiste benaming te zoeken. Inmiddels had ik natuurlijk de folders van Etosha al onder in de tas opgeborgen, na het ongeluk. Het kost nu allemaal extra tijd. Ik was op tijd in Sossusvlei,  maar ben niet meer naar de vlei gegaan. Dat is nog 60 km, en dan nog 5 lopen, of met de 4×4 door diep zand. Ik probeer dat morgen.

Campsite Sesriem Namibië
Campsite Sesriem Namibië
Campsite Sesriem Namibië
Campsite Sesriem Namibië

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *