Popa Falls – Namutoni Restcamp (Etosha National Park)

Donderdag 7 februari 2013

Vanmorgen iets later opgestaan maar ik was toch even over zeven weer op weg. In Rundu nog een poging gedaan om te tanken op de pas, maar uiteindelijk werkte het niet en moest ik contant betalen. Daarmee was ik weer bijna blut, maar wel met genoeg benzine om Etosha National Park te halen. Ik heb het in Grootfontein opnieuw geprobeerd en bij de derde bank had ik eindelijk succes. Beide kaarten gebruikt voor in totaal N$3000, en gelijk weer bijgetankt. Daarna kon ik snel door naar Tsumeb en vandaar naar Namutoni Restcamp in Etosha National Park. Beide keren (park en eerste twee dagen camping) met de kaart betaald, en in de shop wat ansichtkaarten en een ijsje gekocht, en gelijk een nieuwe plattegrond van het park gekocht. Ik heb de tent nog niet opgezet omdat ik niet zeker ben of ik al dan niet nog een kort rondje maak. Ik ga na de ruim 650 km van vandaag er van uit dat genoeg ook genoeg is. De poort is morgen weer om 6.40 uur open en sluit vanavond om 19.30 uur. Heel andere tijden dan in Kruger waaruit blijkt dat ik een stuk noordelijker op het continent ben.

Vandaag geen foto’s gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *