Mokala National Park

Woensdag 20 februari 2013

Vanmorgen lekker iets later opgestaan. Ik had het vanmorgen gewoon koud in bed. Het heeft vannacht nog wat geregend, maar geen zwaar onweer. Na het ontbijt het park “helemaal”verkend. Eén route was afgesloten. Ik heb de neushoorn vandaag niet gezien, maar gelukkig wel de gewensde Roan Antilopen. Ze waren toch niet helemaal zo groot als ik me had voorgesteld, maar het blijven toch best forse beesten.

De middag heb ik lezend en zonnend doorgebracht en later op de dag moesten de koffers weer worden gepakt en de boel wat worden opgeruimd.

Ik denk dat het morgen nog ruim 600 km rijden is naar Johannesberg om de auto in te leveren, dus moet ik op tijd weg. Het laatste kampvuurtje brand en ik drink nog een pilsje voordat de avond valt op een geslaagde roadtrip. De totale afgelegde afstand deze reis was 9365 km.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *