Mandurah – Lake Clifton

Ik heb vandaag de eerste 4 uur echt heel rustig aan gedaan. Lekker cruisen over een bijzonder mooie highway omzoomd door een prachtig bos waarvan heel veel bomen en struiken in bloei staan.
Vooral de bremachtige struiken trekken met de gele tooi de aandacht maar er zijn ook paarsblauw bloeiende struiken. Daarnast zijn er ook nu weer veel wildflowers te zien in wit en blauw.
In het eerste uur werd ik ook nog verrast met een paar emu’s en een overstekende kangaroe. Je moet dus wel blijven oppassen. Daarnaast heb ik vandaag weer een aantal papagaaien gezien, maar pas op de camping waar ik nu sta heb ik er foto”s van kunnen maken.

image

Ik heb vandaag ook even tijd gemaakt voor een bezoek aan een cascade en een kleine waterval.

image

image

In Northcliffe kon ik eindelijk tanken en koffie scoren. In Walpole was alles nog gesloten. Via Nannup en Busselton gaat het verder langs de kust richting Perth.
Ik ben rond één uur begonnen met het zoeken van een camping, maar het was toch bijna drie uur voordat ik er een gevonden had waar ik welkom was.

image

Er is hier een soort blackout wat communicatie betreft dus zeker geen wifi. Morgen of in Perth dat nog ongeveer 80 km verder ligt gaat het vast lukken.
Dan kan ik ook Richard die vandaag jarig is via facebook feliciteren. Maar toch ook hier vandaan vast een mooie dag man!!!!
De camping is niet mijn keus voor mijn rustdag dus morgen op zoek voor en laatste overnachting voordat ik overmorgen de auto inlever.

image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *