Kasane- Dag 3

 

 

Maandag 20 maart 2017

Het is vanmorgen duidelijk geworden dat er vandaag geen vlucht meer mogelijk was. Morgen is er een nationale feestdag in ZA en kan er geen personele hulp worden geboden, dus wordt (inmiddels is) een vlucht geregeld voor woensdag en een hotel in Joburg voor die woensdag. Mijn kamer was niet langer beschikbaar zodat ik een andere luxe kamer heb gekregen in de sisterlodge aan de andere kant van de weg: de Chobe Bush Lodge. Niet direct aan de rivier meer maar meer in het bos.

In deze lodge wordt geen buffet als diner aangeboden maar kan je van een (heel beperkte) kaart kiezen. Alles ziet er in dit nieuwe gedeelte nog uitstekend uit. Ik ben best tevreden.

Ook vandaag lekker bezig geweest met de update van dit blog en met wat lezen. De wifi is gratis maar erg wisselvallig beschikbaar zodat vele uploads en downloads worden afgebroken, en dat kost erg veel tijd.

Ik heb voor morgenmiddag een riverboat excursie gebooked, zodat ik het ene fototoestel dat het nog doet nog een keer hier kan gebruiken.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *