Johannesburg – Pilanesberg NR

Dinsdag 15 januari 2019.

Ik heb vanmorgen lang moeten wachten bij aankomst bij de douane en bij de bagege afhandeling. Ik had op Schiphol mijn handbagage in moeten leveren want die moest mee als ruimbagegage. Dit moest op het allerlaatste moment voor de boarding. Dus geen slotje en niets bij me voor in het vliegtuig. Behoorlijk balen. De bagage afhandel carousel was steeds stuk/weer gemaakt/ weer stuk/etc. Het duurde dus bijna een uur voordat ik mijn twee stuks bagage had. Verder verliep alles voorspoedig. Op weg naar Pilanesberg heb ik een fout gemaakt. Ik was in de veronderstelling op een voorrangsweg te rijden omdat dat eerder was aangegeven, maar ineens was een kruising gelijkwaardig met 4x stop. Ik vloog zonder te stoppen die kruising op, kon nog twee optrekkende auto’s omzeilen maar raakte de derde behoorlijk (total los, maar was een heel oude bak). De schade aan mijn auto viel mee: de treeplank, een deuk in rechter spatboord en deur. Omdat het uit de hand dreigde te lopen ben ik één van de getuigen gevolgd naar het politiebureau. Daar aangifte gedaan van het ongeval en de gegevens van de verzekering achter gelaten. Daarna kon ik de weg naar Pilanesberg vervolgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *