Het avontuur begint

Dinsdag 13 maart2018.

Vanmorgen langs ’t Loo gereden om Caelan en Ed op te halen die mij vergezelden naar Schiphol. Inchecken van bagage en douaneformaliteiten gingen mooi snel zodat er nog ruim de tijd was voor een kopje koffie.

De vlucht naar Detroit verliep ook goed, maar daar moest ik door de douane en opnieuw de bagage op halen en weer inchecken. De douaneformaliteiten duurden bijna anderhalf uur!! Waar een groot land klein in kan zijn. Waanzinnig gewoon. De koffer heeft waarschijnlijk heel wat rondjes op de band gedraait. Ik kon met een shuttle naar de gate.

Ik had gelukkig genoeg tijd, zeker toen het vertrek een uurtje werd uitgesteld vanwege late aankomst door slecht weer in Chicago. Ik was dus later in Chicago dan gedacht, maar nadat ik de bagage had afgehaald vond ik direct de shuttlebus naar Best Western At O’hara Hotel. Nog even gevraagd en ja hoor instappen en rijden. Nu kreeg ik het na enige tijd toch wat benauwd want in mijn herinnering was het hotel niet al te ver van het vliegveld. Na ongeveer een half uur hielden we stil voor een hotel met de goede naam maar met een extra toevoeging. Ja hoor er zijn twee hotels met dezelfde naam maar in verschillende wijken van Chicago. De chauffeur maakte er geen enkel punt van en laadde de koffer weer in en twintig minuten later stond ik op de juiste plek.

Snel de camperformaliteiten geregeld en daarna naar een soort bar met hapjes. Een soort tosti besteld met een frietje. Veel te veel natuurlijk. Geen doorkomen aan. Het lokale biertje smaakte er wel goed bij.

Op tijd er in want de wekker gaat weer heel vroeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *