Fall Creek Falls SP _ Meeman_Shelby Forest SP

Vrijdag 16 maart 2018.

Vanmorgen op tijd vertrokken. De Garmin leidde mij gelijk het park uit, dus niet meer gezocht naar watervallen. Mede omdat ik vandaag veel km’s moest maken. Ook in Tennessee zijn de interstates niet overal in goede conditie. Grote gaten vergelijkbaar met Afrika. Er gaan dan ook heel wat banden kapot te oordelen naar de flarden langs de weg. Onderweg een aantal keer gestopt om even de benen te strekken en voor koffie bij de M. Even de mailbox opgeschoond met de 🆓 WiFi.

Ik was ongeveer om half vijf op de camping. Ik heb voor donker nog een trail gelopen van een paar kilometer heuveltje op, heuveltje af door het bos om een indruk te krijgen van dit park. De trail was weliswaar afgeraden vanwege de modder en slipgevaar, maar ik heb het toch maar gewaagd en het luie zweet er een beetje uitgelopen😉. Het lopen gaat moeizaam nu ik voornamelijk fiets en niet meer met de honden wandel. Dus zweten heb ik wel gedaan.

Na een diepvries maaltijd uit de magnetron met een biertje (ja weinig afwisselend) de eerste blogberichten uitgeschreven. Geen WiFi dus alles in de wacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *