Etosha-Okaukuejo-Rose Saturday

Zaterdag, 11 maart 2017 (vervolg)

Om ongeveer 6 uur kwam er een nieuwe Hilux met Bushlore embleem de camping oprijden. De chauffeur vroeg mij de sleutels, reikte naar beneden naar de vloermat aan de chauffeurskant,trok deze terug naar achteren en startte de motor. Mijn mond viel open. Ik kon mijn ogen en oren niet geloven. Al die moeite en frustraties vanwege een geblokkeerde censor die onder de vloermat is bevestigd. Hij heeft nog even onder de auto gekeken of bij het starten een brandlucht of schroeilucht zou ontstaan, vanwege een los contact, maar geen indicaties van iets dergelijks. Om kwart over zes verdween de nieuwe Bushlore Hilux weer van de camping om de ongeveer 650 km terug naar Windhoek te maken. Ik had uit voorzorg alles al ingepakt om een snelle transfer mogelijk te maken, dat kon allemaal terug naar de inmiddels standaard plekjes in de auto.

Daarna vond ik het tijd om mij maar eens te verwennen en ben ik aangeschoven bij het buffet van het restaurant.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *