Crocodile Bridge-Bushlore

Dinsdag 31 december.

Ik heb weinig geslapen want de pijn in de rug houd aan. Toch maar heel rustig alles opgeborgen, dus geen foto’s meer van deze dag. Ik heb de hoofdweg genomen naar Johannesburg, en ben dus niet nog eenmaal door het park gereden. Daarvoor ontbrak de energie. Met wat tussenstops was ik mooi op tijd bij het depot. Ik heb de hotelrekening van de eerste dag, en de rekening van de accu ingeleverd. Normaal vergoeden ze geen overnachtingen, maar geven een dag huur terug als het veel tijd heeft gekost. Eerst moet de auto schoongemaakt worden en gecheckt worden of de inventaris nog compleet is, maar omdat het ook in ZA morgen een feestdag is, duurt het een paar dagen. Ik zal wel zien hoe het wordt afgehandeld. ik ben keurig weer op het vliegveld afgezet, en daar de bagage herschikt om niet over de limiet van de ruimbagage te komen. De handbagage werd niet gecontroleerd. Gelukkig maar want die was over de limiet. Daarna begon het lange wachten op het vertrek. Met een nieuwe Baantjer zal het wel lukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *