Chobe Safari Lodge 

 

 

Zaterdag 18 maart 2017.

Vanmorgen is er contact geweest met Rob van Bushlore. De waarschijnlijk meest kosteneffectieve oplossing is om terug te gaan naar Kasane en vandaar te vliegen naar Johannesburg. In Botswana zijn geen auto’s beschikbaar en een andere auto moet dus uit Johannesburg komen. Er was toevallig een medewerker van Bushlore onderweg van Maun naar Kasane. Die route gaat via Nata. Ik ben door deze man opgepikt in Nata en afgezet in Kasane bij de Chobe Safari Lodge, nadat er via de politie voldoende afspraken waren gemaakt over de afvoer van de wrakstukken en de betalingen aan het particuliere takelwagen bedrijf door Bushlore. Ik vrees dat mijn reeds betaalde 500 Rand niet bij de afrekening zullen worden meegenomen.

Inmiddels heb ik vanmorgen een verklaring afgelegd over het ongeluk bij de politie en aangifte gedaan van vermissing van mijn portefeuille met inhoud. Diefstal kan ik niet bewijzen maar is wel de enige juiste omschrijving.

Ik heb wat cash gekregen van de Bushlore vertegenwoordiger, en de rekeningen voor de overnachting, diner en ontbijt worden door Bushlore voldaan via een op mijn creditcard gecreëerd account voordat de kaart was geblokkeerd.

Tijd dus om de kids maar eens in te lichten over wat er was gebeurd en om het alarmnummer van de bank te vragen, zodat ik die morgen kan inlichten als duidelijk is dat Bushlore voldoende ruimte heeft in het account voor de nog te maken kosten.

Het diner bestaat uit een heel goed buffet. Aangevuld met een biertje ben ik klaar om wat slaap  te gaan in halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *