Adelaide 3

Lekker uitgeslapen en met een goed ontbijtje op ben ik maar eens op zoek gegaan naar de door Bianca aangegeven diner locatie met de lantarenpalen. Mbv een app op mijn telefoon had ik gezien dat ik daar gisteren wel was geweest maar dat mij daar niets was opgevallen. Dat blijkt achteraf niet helemaal correct. Wat mij rondom dat straatje was opgevallen was het grote aantal massage salonnetjes en het grote aantal waterpijpen. Nou ziet dat er in de schemer wel iets anders uit dan s’morgens vroeg, maar het is een bijzonder buurtje.

image

Ik vond het restaurant er wel goed uit zien. Misschien dat ik daar vanavond nog eens ga kijken. Na flink wat rondzwervingen door het stadscentrum  kwam ik toch weer terecht bij de botanische tuin, een van de vele parken die het centrum omcirkelen.

image

image

Op de terugweg naar het hotel heb ik een kleine omweg gemaakt via de winkelstraat voor een lunch (noodles & chicken ) in een van de vele foodcentra en het kopen van een 6 pack voor vanmiddag en avond op de kamer.

image

image

Nu liggen de benen lekker uit te rusten onder het genot van een van die biertjes tot ik straks op zoek ga voor diner.

image

Eén antwoord op “Adelaide 3”

  1. Nou het ziet er naar uit dat je toch wel een goede vakantie hebt gehad en dat Adelaide je lekker tot rust laat komen. Eet smakelijk alvast voor straks! En voor morgen een goede vlucht terug!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *