Wezep – Johannesburg

Woensdag 4 december 2019

Vanmorgen vroeg er uit. Via Maico naar station Zwolle met de auto voor de IC van 6.17 uur naar Schiphol. Met de geprinte boardingpas was de bagage afhandeling een fluitje van een cent. De handbagage werd nergens gecontroleerd op gewicht. Bij de douane hoefde nu eens niets uit de rugzak of koffer, dus daar was ik ook in een poep en een scheet doorheen. Na een bakje koffie door naar de gate om te boarden. Het was erg rustig in het vliegtuig. Ik denkt dat het minder dan 50% bezet was. Ik had de rij voor mijzelf. Ideaal.

We waren een kwartiertje later dan gepland geland, en waren blijkbaar het enige vliegtuig rond die tijd, want ik was binnen 5 minuten door de douane, terwijl 45 minuten heel gebruikelijk is bij de aankomsten in de ochtend. Na het afhalen van de bagage kwam de hotelshuttel om 23.15 uur voorrijden, zodat ik even over half twaalf met de koffers in de hotelkamer stond.

Dit was echt een veel prettiger reiservaring als met de nachtvluchten. Snel de inmiddels lege telefoon en tablet aan de oplader en er in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *