Sugarloaf Camping – Golden Gate NP (Glen Reenen)

Maandag, 9 december 2019

Na een regenachtige nacht was het bij het ontbijt gelukkig even praktisch droog. Om half zeven was ik onderweg via Hluhluwe-Imfolozi National Park, in de weer gestarte motregen.

Het is vandaag geen moment droog geweest. Begon de dag nog met 19 graden, inmiddels is het 13 graden. Het was lastig rijden met al die natheid en op heel veel plaatsen dichte tot zeer dichte mist. Er waren dan ook nog al wat aanrijdingen. Ik was om 1700 uur op de camping. Mooi op tijd dacht ik om deze keer nog wat info van het park op te kunnen halen. Helaas ook hier is vandaag de stroom uitgevallen, en ze was helemaal uitverkocht voor de brochures en platte gronden. Of ik maar gewoon ergens een plekje ging zoeken. Morgenochtend misschien.

Door een wat andere route dan gepland werd het dagtotaal aan gereden kilometers 650. Daar was wel een keer tanken voor nodig.

Eén antwoord op “Sugarloaf Camping – Golden Gate NP (Glen Reenen)”

  1. Het is weer een reis met uiterste pap, hopelijk heb je snel geen “mot”regen meer en kan je de dagen droog beginnen en de dieren in het zonlicht bekijken en fotograferen :-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *